logo
slider

PENERGETIC G

Využijte biostimulace s technologií Penergetic pro homogenní suspenzi a cenný hnůj.

Optimalizovaná hnojiva / kapalný hnůj

Účelem penergetického g je přeměnit problémovou látku na vysoce kvalitní a nákladově efektivní hnojivo. Jakmile začne působit penergetický g, sníží se náklady na míchání a rozšíří se hnojiva, zejména s tažnými hadicemi. Situace ve stodole se zlepšuje snížením emisí amoniaku.

Proč PENERGETIC K

Kaly často přinášejí dodatečné náklady, a to i v případě, že jde o přírodní hnojivo, které lze v případě potřeby rozložit. Šíření kaše je často komplikované kvůli plovoucí vrstvě a ztráta živin rostlin musí být kompenzována hnojivem. Také vůně je hlavní problém a mouchy jsou otravné společníky. ⇒ penergetic g aktivuje mikroorganismy v suspenzi

Výhody - Stabilní

  • Zlepšuje tekutost kalu
  • Aktivuje užitečné mikroorganismy v kapalném hnoje
  • Odstranění zápachu

Detaily produktu

Podrobnosti o aplikaci a dávkách - viz Aplikace.
Označení: přísada do suspenze, přísada do statkových hnojiv
Nosné materiály: uhličitan vápenatý
Povoleno podle nařízení Rady (ES) č. 834/2007 o ekologické produkci a označování ekologických produktů

Použití

Penergetic-g Standard: používá se pro všechny druhy kalů nebo v kombinaci s hnojem skotu a prasat.
Penergetic-sg Pig Mouth: používá se pouze pro prasata.

foto

Aplikace

První aplikace Dávkování Poznámky
Na 100 m3 2 kg Penergetic-g v prvním roce
Následné aplikace Dávkování Poznámky
1.rok 10 g / LSU a týden Penergetic-g v prvním roce
2.rok 5 g / LSU a týden Penergetic-g v následujících letech

Aplikace na měřicí přístroj

Množství kalu Penergetic-g
Do 5 m3 200 g
Do 10 m3 400 g
Do 20 m3 500 g
Do 50 m3 800 g

Ke stažení

Leták
Otázky a odpovědi
Leták všech PENERGETIC produktů
Bezp.list (MSDS) uhličitan vápenatý


logo Antonín Pospíšil
Tel.: +420 736 101 978

Kancelář: Tovačovského 2784/24
767 01 Kroměříž
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

IČ: 25560824
DIČ: CZ25560824



AGP © | GNZ